Truca'ns 931 166 177 o envia'ns un Mail info@cnsantjust.cat

Historia

El Club Natació Sant Just, amb una història de més de 25 anys, va ser fundat el 21 de juliol de 1988 com a associació esportiva sense ànim de lucre. La seva principal activitat i motor de l’entitat ha estat sempre la natació, activitat que ha procurat força al.legries al municipi durant la seva història.

L’any 2014, es va crear la Secció de Triatló Infantil L’3scola formada per nedadors del club amb inquietuds per aquest esport tant de moda avui dia. En només 2 anys, L’3scola ha esdevingut un dels referents nacionals en triatló infantil, essent present a totes les proves arreu del país.

Amb seu a les instal.lacions esportives municipals de La Bonaigua, Passeig de la muntanya, s/n, actualment el Club de Natació Sant Just és un referent municipal quan parlem d’activitat esportiva.

El Club és present a competicions del calendari oficial de la Federació Catalana de Natació així com a d’altres trofeus, aportant nedadors des de la categoria de prebenjamins fins els màsters. Tanmateix la secció L’3scola participa a totes les proves del calendari de la Federació Catalana de Triatló.

Tots els nostres nedadors estan federats a una o ambdues federacions, segons la seva activitat.

Back to Top